Antena Meniu Search
x

Un bărbat şi-a lovit soţia, sora şi cumnatul cu o sticlă spartă

Un copil a primit o lecţie sângeroasă despre răzbunare, într-o comună din judeţul Argeş.Pentru el, tatăl lui a fost la un pas să comită o crimă în propria familie.Omul şi-a înjungjat soţia, sora şi cumantul, pentru că acesta din urmă i-a făcut un reproş copilului

Vezi și

Un copil a primit o lecţie sângeroasă despre răzbunare, într-o comună din judeţul Argeş.Pentru el, tatăl lui a fost la un pas să comită o crimă în propria familie.Omul şi-a înjungjat soţia, sora şi cumantul, pentru că acesta din urmă i-a făcut un reproş copilului. 

O maşină de poliţie intră pe o stradă întunecoasă şi opreşte în faţa curţii unde a izbucnit scandalul. Două familii locuiesc aici, însă doar un copil e acasă. Încă n-a depăşit şocul, după ce şi-a văzut tatăl într-un moment de furie extremă.

Agresorul şi-a lovit soţia, sora şi cumnatul, cu o sticlă spartă. Pe bărbatul care ar fi trebuit să-i fie ca un frate l-a lăsat într-o baltă de sânge. Toţi trei au ajuns la spital.

Cearta s-a aprins din senin, după ce cumnatul agresorului a fost deranjat de atitudinea copilului. Pentru asta, tatăl furios a fost la un pas să ucidă. Imediat după scandal, bărbatul a fugit. Acum, poliţiştii încearcă să-i dea de urmă. Este acuzat de tentativă de omor şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat şi-a lovit soţia, sora şi cumnatul cu o sticlă spartă