Antena Meniu Search
x

Un bătrân rătăcit din Ţicleni a fost salvat de un căine

Noapte albă pentru localnicii din Ţicleni, dar şi pentru poliţiştii gorjeni. I-a pus pe jar un bătrân care nu s-a mai întors din pădure unde plecase la cules de usturoi sălbatic.

Vezi și

 După o noapte întreagă de căutări, pensionarul care are şi probleme de auz a fost găsit de câinele Poliţiei, Puh, care i-a condus în această dimineaţă pe căutători chiar în pârâul în care a ajuns bătrânul.

Are 73 de ani şi nu credea că va mai ajunge să privească în ochi pe cineva. A trăit acum, la bătrâneţe, aventura vieţii lui. Plecat la cules de plante medicinale, bărbatul a rătăcit drumul spre casă.

Bătrânul de 73 de ani, din Ţăcleni, este viu şi nevătămat. A fost dus însă la spital pentru un control. Mai ales că a fost rătăcit prin pădure o zi şi-o noapte. El a plecat la cules de plante medicinale şi nu s-a mai întors. După o noapte de căutări, bătrânul a fost găsit dimineaţa cu ajutorul unui câine poliţist.

Puh are are 1 an şi opt luni şi este dresat la Centrul Chinologic Sibiu. El a devenit vedetă după ce a reuşit să dea de urma bătrânului, fiind şi prima lui reuşită. Cea care a anunţat la 112 dispariţia bătrânului a fost soţia bătrânului. Şi era 9 seara când a cerut ajutorul politistilor.

Poliţişti, jandarmi şi voluntari l-au căutat toată noaptea pe bătrân. În zadar însă, mai ales că bărbatul rătăcit are probleme cu auzul. Ce n-au reuşit oamenii, a reuşit un câine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Un bătrân rătăcit din Ţicleni a fost salvat de un căine