Antena Meniu Search
x

Un bebeluş din Suceava a fost opărit cu apă de un asistent maternal

Un copil de niciun an, aflat în grija unui asistent maternal, a ajuns la spitalul din Suceava cu abdomenul o rană vie. Într-o clipă de neatenţie a femeii, bebeluşul s-a opărit cu apă.

Vezi și

 În loc să-l ducă la spital, asistenta a încercat să îl trateze acasă iar rana s-a infectat. Apa în clocot s-a scurs pe aragaz, apoi pe bietul copil.

În loc să-l ducă la spital, asistenta maternală a decis să-l trateze acasă. După ureche. I-a uns rănile cu albuş de ou iar o prietenă, doctor, i-a spus prin telefon ce medicamente să ia de la farmacie. După 3 zile, arsurile au început să se infecteze. Abia atunci femeia l-a dus la spital.

Copilul este acum pe mâini bune şi va mai sta două săptămâni internat în spital. Între timp, poliţia şi protecţia copilului au început o anchetă.

Asistenta maternală mai are în grijă un băiat de 9 ani cu sindrom Down, care a făcut progrese de când a ajuns în grija ei. Şi de cel mic avea mare grijă. Înainte să se întâmple nenorocirea, a blocat două dintre ochiurile de la aragaz, tocmai ca să nu se întâmple vreo nenorocire.

Chiar şi aşa, dacă se va dovedi că a fost vorba de neglijenţă, ambii copii ar putea ajunge în grija altcuiva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un bebeluş din Suceava a fost opărit cu apă de un asistent maternal