Antena Meniu Search
x

Un buzoian acuzat în Franţa că a obligat-o pe prietena lui să se prostitueze a fost arestat la Râmnicu Sărat, pe stradă, în timp ce se plimba

Un buzoian acuzat în Franţa că a obligat-o pe prietena lui să se prostitueze a fost arestat la Râmnicu Sărat, pe stradă, în timp ce se plimba. Bărbatul era urmărit internaţional pentru trafic de persoane.

Un buzoian acuzat în Franţa că a obligat-o pe prietena lui să se prostitueze a fost arestat la Râmnicu Sărat, pe stradă, în timp ce se plimba

Un buzoian acuzat în Franţa că a obligat-o pe prietena lui să se prostitueze a fost arestat la Râmnicu Sărat, pe stradă, în timp ce se plimba. Bărbatul era urmărit internaţional pentru trafic de persoane. El era căutat ce autorităţile franceze, după ce pe teritoriul acestui stat a profitat de prietena sa şi de alte tinere pe care le-a trimis să se prostitueze.

Românul, în vârstă de 29 de ani, pe numele căruia a fost emis cu mandat de arestare european, a fost depistat de poliţiştii buzoieni. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind suspectat de trafic de persoane de către autorităţile franceze.

El a fost prins pe o stradă din Râmnicu Sărat, unde se plimba, fiind ridicat de poliţişti, în baza mandatului emis de autorităţile franceze. Acesta a fost prezentat iniţial Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti şi apoi Curţii de Apel Ploieşti, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost încercarat în arestul Poliţiei Buzău. El este acuzat de infracţiuni de trafic de persoane, în Franţa. Mai exact, şi-a convins iubita, dar şi alte tinere din zona Râmnicu Sărat să-l însoţească în Franţa, iar acolo le-a trimis să se prostitueze.

Pentru depistarea lui, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un buzoian acuzat în Franţa că a obligat-o pe prietena lui să se prostitueze a fost arestat la Râmnicu Sărat, pe stradă, în timp ce se plimba