Antena Meniu Search
x

Un cartier din Dej s-a fost transformat într-o imensă groapă de noroi

Bucuria de a avea apă curentă, s-a transformat în coşmar, după ce şanţurile săpate pentru conducte au fost abandonate. Oamenii sunt nevoiţi să încalţe cizmele de cauciuc dacă vor să iasă din case. Iar pe cei mici trebuie să-i ducă în braţe până la drumul principal ca să ajungă la şcoală.

Vezi și

  Un cartier din Dej s-a transformat într-o mare de noroi. Bucuria de a avea apă curentă, s-a transformat în coşmar, după ce şanţurile săpate pentru conducte au fost abandonate. Oamenii sunt nevoiţi să încalţe cizmele de cauciuc dacă vor să iasă din case. Iar pe cei mici trebuie să-i ducă în braţe până la drumul principal ca să ajungă la şcoală. Abia ieri s-a găsit o soluţie pentru problema lor. Una românească!

Şanţurile săpate pentru conductele de apă sunt adevărate capcane pentru cei are stau în zonă.

Calvarul oamenilor ar fi început acum două săptămâni.

Exasperaţi să vadă şanţurile goale, fără niciun muncitor prin preajmă, oamenii l-au chemat ieri pe primar să-i ceară socoteală.

Oamenii au ajuns în situaţia asta pentru că firma care trebuia să monteze conductele de apă a intrat în insolvenţă şi nu a mai putut aduce ţevile. În schimb, angajaţii companiei care trebuia să sape şanţurile şi-au făcut conştiincioşi treaba.

Contactat de jurnalişti, reprezentantul firmei care trebuia să aducă conductele de apă, a găsit imediat o soluţie. S-a "împreumutat" cu ţeavă de la o altă stradă.

Oamenii din zonă au primit promisiuni că astăzi ţeava va fi aşezată pe poziţie, iar tranşeele vor fi acoperite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un cartier din Dej s-a fost transformat într-o imensă groapă de noroi