Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un copil a fost atacat de două ori de acelaşi câine maidanez

Nici o tragedie nu poate să schimbe mentalităţile unora. Au murit copii, alţii au rămas cu sechele pe viaţă după ce au fost atacaţi de câini fără stăpân. Şi cu toate astea străzile sunt pline de patrupede care umblă în voie iar apărătorii lor merg până în pânzele albe.

de Redactia Observator

la 28.03.2014 , 16:16

 Aşa s-a întâmplat şi la Brăila, unde un băiat de şase ani a fost atacat, pentru a doua oară, de acelaşi câine. Câine pe care câţiva dintre vecinii săi l-au scăpat de hingheri. Pe copil l-au salvat tot nişte vecini, dar tatăl se întreabă cât va mai avea băiatul său noroc.

Ca orice copil care vede o jucărie, şi băieţelul lui a ţâşnit ca vrăjit din casă. Era în jur de ora 15.00 iar vremea frumoasă îl chema şi mai tare spre joacă. Copilul s-a oprit să ia mingea din curtea îngrădită a blocului. Cel puţin, asta făcea când tatăl lui l-a văzut ultima dată înainte de atac.

Când a coborât, bărbatul şi-a găsit puştiul întins pe bordură, muşcat de faţă iar în jurul lui vecinii încercau să-l ajute. O imagine cumplită, pe care tatăl o mai trăise.

Vezi și

Încă de la primul atac, bărbatul a încercat să ia patrupedele şi să le ducă de la scara blocului într-un adăpost. S-a lovit însă de încăpăţânarea unor vecini.

Lupta n-ar fi nouă şi toată lumea o ştie. Aceeaşi dispută dintre iubitorii de câini şi cei care, nu din ură, ci de teamă, îi vor departe de străzile pe unde circulă ei şi copiii lor.

Deşi rănit, copilul nu va rămâne cu cicatrici. Teama însă nu îi va trece cu una cu două.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Un copil a fost atacat de două ori de acelaşi câine maidanez