Antena Meniu Search
x

Un copil, ranit de cioburile unui geam desprins dintr-un vagon

In trenurile din Romania, o calatorie obisnuita se poate transforma in orice moment intr-o cursa infernala. O mama a simtit pe pielea ei teroarea de a-si vedea cei doi copii ingropati sub bucatile de sticla ale unui geam desprins din balamale.

Vezi și

Socata de cele intamplate, mama copiilor a sunat la 112.

Arad-Targu Mures. La miezul noptii, o cursa obisnuita cu trenul se transforma intr-un cosmar. Mama isi veghea cei doi copii. Geamul pur si simplu s-a desprins si a cazut chiar in capul baiatului de 11 ani.

Femeii i-a fost frica si pentru fetita ei, care vazuse totul si este cardiac: “Fetita, fiind bolnava si de inima, m-am speriat, va dati seama ca, asa ceva nu mi se poate intampla”.

Femeia mergea cu trenul la Targu Mures, sa-si trateze fetita bolnava. A ajuns tot la spital, dar in Deva. De data aceasta cu baiatul.

Dupa cateva ore la spital, femeia s-a intors in gara, in toiul noptii, impreuna cu baiatul ranit si cu fetita bolnava. Nimeni nu i-a bagat in seama.

Ulterior, copiii si mama lor s-au deplasat la sediul politiei TF Deva, acolo unde mama acestora a depus o plangere scrisa. Reprezentantii CFR nu au dorit sa comenteze incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un copil, ranit de cioburile unui geam desprins dintr-un vagon