Antena Meniu Search
x

Scenă de groază la Ploieşti! Un copil de doi ani a căzut în gol de la etajul trei al unui bloc. Mama micuţului era în camera alăturată

Băieţelul a căzut pe geam, de la zece metri înălţime. Şi doar o minune l-a ţinut în viaţă. Impactul a fost amortizat de crengile copacilor. Cumplit este că ar fi vorba de neglijenţa mamei. Femeia dormea şi l-a lăsat pe cel mic nesupravegheat.

Vezi și

Băieţelul a căzut pe geam, de la zece metri înălţime. Şi doar o minune l-a ţinut în viaţă. Impactul a fost amortizat de crengile copacilor. Cumplit este că ar fi vorba de neglijenţa mamei. Femeia dormea şi l-a lăsat pe cel mic nesupravegheat.

O vecină l-a auzit plângând pe băieţel şi a chemat imediat medicii.

"Ţipa copilul şi m-am dat jos, l-am luat în braţe, dar am intrat în şoc, că nu ştiam ce să îi fac", este marturia cutremurătoare a femeii care a alergat într-un suflet, pe scări, să ii acorde micuţului primul ajutor. Era în apartament când a auzit o bubuitură şi apoi un plânset de copil.

"Cred că a căzut suzeta şi s-a dus plasa, nu ştiu să vă spun. Eu atât am auzit! Lovitură, ţipăt, când m-am dus la geam, am văzut un copil, l-am întrebat al cui e, dar el era foarte mic... ", adaugă femeia.

Pe acelaşi subiect

Copilul de 2 ani si 10 luni se juca singur în cameră. Cel mai probabil, s-ar fi urcat pe o cutie pentru jucării, a ajuns la fereastră şi a căzut în gol de la etajul trei al blocului. Mama lui dormea. Femeia urma să intre la serviciu, în tura de noapte.

Crengile copacului din faţa blocului i-au salvat viaţa. Tot vecinii sunt cei care au trezit-o pe mamă. Şocată, femeia a luat copilul în casă şi a aşteptat acolo sosirea echipajului medical.

DR. SIMINA CARDOŞI, UPU Ploieşti:

Policontuzionat prin cădere de la înălţime, de la aproximativ zece metri. În urma investigaţiilor pacientul nu necesită intervenţie chirurghicală imediată, este cu un traumatiscm toraco-abdominal, cu o fractură la nivelul bazinului şi pacientul a fost transferat către Spitalul de Pediatrie.

Băieţelul a fost transportat iniţial la spitalul de urgenţă din Ploieşti pentru investigaţii. Poliţişti ploieşteni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Scenă de groază la Ploieşti! Un copil de doi ani a căzut în gol de la etajul trei al unui bloc. Mama micuţului era în camera alăturată