Antena Meniu Search
x

Video Un copil de un an a murit, după ce maşina în care se afla cu părinţii săi s-a răsturnat, în Satu Mare

Un copil de numai un an a murit, seara trecută, după ce maşina în care se afla alături de părinţi s-a răsturnat şi a ajuns într-un şanţ. Urmează detalii cu un puternic impact emoţional.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 11.07.2021, 09:06

Vezi și

Accidentul a avut loc în localitatea Stâna, din Satu Mare. După ce autoturismul s-a rostogolit, cei doi părinţi au reuşit să iasă singuri. Copilul, însă, era grav rănit.

Zeci de oameni din împrejurimi au sărit în ajutorul lor. După apelul la 112, un elicopter SMURD a fost trimis la faţa locului. Medicii n-au mai putut face însă nimic pentru cel mic şi au pronunţat decesul. Doar unul dintre părinţi a avut nevoie de spitalizare. 

Copilul nu a avut nicio şansă

"În jurul orei 19:50, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale celor 3 victime rezultate în urma producerii unui accident rutier, în localitatea Stâna.

Pe acelaşi subiect

La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

În accident a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat într-un șanț, în care se aflau 3 persoane, 2 adulți și un copil.  Victimele s-au autoevacuat până la sosirea forțelor profesioniste. 

S-a solicitat în sprijin aerian elicopterul de la Jibou pentru copilul de 1 an. Din nefericire, acesta a fost declarat decedat.  O victimă a refuzat transportul la spital, iar o victimă a fost transportată cu ambulanța SAJ la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale", anunţă ISU Satu Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un copil de un an a murit, după ce maşina în care se afla cu părinţii săi s-a răsturnat, în Satu Mare