Antena Meniu Search
x

Video Un cuplu din Braşov a construit casa în formă de chitară. Cât costă o noapte de cazare

Doi soţi din Brașov au dat formă unui vis ieşit din comun. Au construit o casă de vacanță în formă de chitară, diferită chiar și de cele mai îndrăznețe construcții de acest gen. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 30.08.2022, 19:50

Vezi și

În Râşnov, chiar la poalele masivului Bucegi, într-un loc cu un peisaje de poveste, muzica a prins contur... la propriu. Casa-chitară atrage toate privirile. 

Dragoș Obancea, proprietar: E o zonă de munte, sunt cabane, oamenii vin, cântă la chitară muzică folk, în principiu muzică de munte şi cumva vibra cu zona. 

Mădălina Obancea, proprietar: Avem o mică terasă, unde turiştii se pot relaxa, îşi pot bea liniştiţi cafeau dimineaţa cu vederea spre Bucegi. Haideţi înăuntru!

Casa chitară are o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați

Pe acelaşi subiect

Construcția a început în luna februarie a acestui an și a durat șase luni. Dragoș și Mădălina, soț și soție, care au transformat acest vis în realitate. 

Dragoș Obancea, proprietar: Am început prin a crea un schelet metalic pentru căsuță, ca să-i dăm forma. Apoi, încet-încet, am construit-o, din lemn și finisajele... în familie. 

Mădălina Obancea, proprietar: A fost obositor. Pentru soțul meu, a fost în special obositor fizic, deoarece el a construit absolut tot, pentru mine a fost mai mult psihic, deoarece avem și doi copii și cumva nu prea am avut ajutor. 

Corzile de chitară sunt făcute din cabluri metalice întinse pe fațada casei. Turiștii practic locuiesc în cutia de rezonanță și, de exemplu, la sfârșitul unei zile toride, se pot relaxa pe terasă, la umbra unui grif de chitară. 

Casa chitară are dormitoare pentru patru persoane și se poate închiria pentru aproximativ 100 de euro pe noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un cuplu din Braşov a construit casa în formă de chitară. Cât costă o noapte de cazare