Antena Meniu Search
x

Un deţinut de la penitenciarul din Galaţi a ajuns la spital după ce s-a automutilat

Un deţinut închis pentru tâlhărie la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi a ajuns la spital după ce s-a automutilat. A vrut astfel să atragă atenţia asupra condiţiilor, spune el, cumplite, din penitenciar

Vezi și

Un deţinut închis pentru tâlhărie la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi a ajuns la spital după ce s-a automutilat. A vrut astfel să atragă atenţia asupra condiţiilor, spune el, cumplite, din penitenciar.

Bărbatul a fost filmat de soţie în timp ce era dus să primească îngrijiri medicale. Conducerea penitenciarului a anunţat că în acest caz se va constitui o comisie disciplinară. Deţinutul care s-a automutilat poate fi pedepsit tăindu-i-se dreptul la vizite, pachet şi cumpărături. Mai mult, în funcţie de modul în care vor aproxima gravitatea faptei, bărbatul ar putea chiar să fie ţinut la izolator până la 10 zile. Deţinutul s-a automutilat ca să atragă atenţia asupra lui şi, în momentul în care a fost dus la spital, şi-a strigat nemulţuimirile în faţa rudelor care îl filmau cu telefonul mobil. Bărbatul are 37 de ani şi este condamnat la 12 ani de închisoare pentru tâlhărie, din care a efectuat deja 3. Uimitor, deşi susţine că trăieşte în condiţii cumplite, deţinutul nu a depus până acum nicio plângere oficială în penitenciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un deţinut de la penitenciarul din Galaţi a ajuns la spital după ce s-a automutilat