Antena Meniu Search
x

Un echipaj de pompieri din Botoşani s-a chinuit câteva ore bune să scoată o maşină de la salubrizare dintr-o groapă

Nu zice hop până nu sari gardul! Sau până nu scoţi maşina de la salubrizare din groapă. E lecţia pe care a învăţat-o un echipaj de pompieri din Botoşani.

Vezi și

 Nu zice hop până nu sari gardul! Sau până nu scoţi maşina de la salubrizare din groapă. E lecţia pe care a învăţat-o un echipaj de pompieri din Botoşani. Salvatorii s-au chinuit aproape toată ziua. După ce au reuşit să scoată maşina din gropile apărute din senin aceasta a rămas din nou înţepenită. În alte gropi.

Aceeaşi maşină, aceeaşi stradă, două gropi diferite. În care roţile din spate ale maşinii de salubrizare au căzut şi au rămas blocate. Chemaţi în ajutor, pompierii au încercat întâi o improvizaţie. Dar când au văzut că nu izbândesc, au chemat în ajutor o macara. Dar când toată lumea a zis hop până să sară gardul. Maşina a reuşit să înainteze doar câteva sute de metri, până să se blocheze din nou.

De vină pentru o situaţia ar fi fost o ţeavă care s-a spart. Apa s-a infiltrat în drumul pietruit, şi, sub greutatea roţilor camionului, ar fi cedat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Un echipaj de pompieri din Botoşani s-a chinuit câteva ore bune să scoată o maşină de la salubrizare dintr-o groapă