Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un elev din Craiova a fost incuiat in dulapul in care se ascunsese pentru a scapa de ore

O gluma intre doi colegi de liceu dintr-un internat i-a pus pe jar politistii din Craiova. Unul dintre ei s-a ascuns intr-un dulap, ca sa scape de supraveghetoare, si sa poata chiuli la ore. Prietenul sau insa l-a incuiat acolo.

de Redactia Observator

la 07.03.2013 , 10:45

Cand si-a dat seama ca a ramas blocat, adolescentul s-a speriat si a sunat la 112.

Vezi și

O gluma care a pus politia pe drumuri. Dupa o noapte petrecuta in club, tanarul era mult prea obosit ca sa mearga la cursuri.

“In jurul orei noua si ceva, eu m-am ascuns in vestiar pentru a trece doamna pedagogul cu controlul si sa nu ma observe”, a declarat elevul inchis in dulap.

Un coleg ramas in camera a vrut sa faca o gluma. Nu s-a gandit ca o sa se ajunga atat de departe: “In timp ce ma aflam eu acolo nevazand care cum este treaba a pus lacatul pe vestiar”.

In momentul in care supraveghetoarea a intrat in camera, adolescentul era deja ascuns in dulap.

Cum nu era pentu prima data cand se ascundea ca sa scape de cursuri, pedagogul l-a certat si a coborat cateva secunde sa deschida usa unei fete de la etajul inferior. Speriat ca a ramas singur si incuiat in dulap, tanarul nu a asteptat sa se intoarca supraveghetoarea si a sunat la politie pentru a cere ajutorul.

“Politistii s-au deplasat la fata locului, au sesizat ca cele sesizate se confirma, in sensul ca tanarul respectiv era inchis in dulapul personal, care avea un lacat pe exterior”, a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Adrian Capraru.

Elevul cu chef de glume si supraveghetoarea trebuie sa plateasca pentru deplasarea politistilor.

 “Cu siguranta pedagoul va fi sanctionat pentru ca trebuia mai intai sa-l scoata din vestiar si dupa aceea sa-l dojeneasca, nu sa-l tina acel minut sau doua in vestiar”, a mentionat directorul Grupului Scolar Cai Ferate, Lavinia Craioveanu.

In urma anchetei private a caminului se va stabili daca elevul va primi o pedeapsa mai drastica.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Un elev din Craiova a fost incuiat in dulapul in care se ascunsese pentru a scapa de ore