Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un filmuleț, în care un bărbat dă o spargere în plin centrul orașului Arad, circulă pe internet

Într-un filmuleţ înregistrat de camerele de supraveghere din centrul oraşului, şi postat apoi pe Facebook, se vede un tânăr care dă o spargere în plină zi. Individul, destul de bine îmbrăcat, a dat târcoale maşinii în care a văzut o geantă.

de Redactia Observator

la 06.11.2015 , 13:58

 Site-urile de socializare ne pot ajuta mai mult decât credem. Acolo, oamenii cer de multe ori ajutor sau trag semnale de alarmă. Aşa se întâmplă şi în cazul unui hoţ din Arad. Într-un filmuleţ înregistrat de camerele de supraveghere din centrul oraşului, şi postat apoi pe Facebook, se vede un tânăr care dă o spargere în plină zi. Individul, destul de bine îmbrăcat, a dat târcoale maşinii în care a văzut o geantă. După ce s-a asigurat că nu e nimeni în apropiere, bărbatul, care şi-a ascuns faţa sub cozorocul unei şepci, a spart geamul lateral al maşinii, a luat geanta şi, în câteva secunde, a şi dispărut. Acum, individul este căutat nu doar de poliţişti, ci şi de intrenauţi. Cine îl recunoaşte este rugat să anunţe la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Un filmuleț, în care un bărbat dă o spargere în plin centrul orașului Arad, circulă pe internet