Antena Meniu Search
x

Un filmuleț, în care un bărbat dă o spargere în plin centrul orașului Arad, circulă pe internet

Într-un filmuleţ înregistrat de camerele de supraveghere din centrul oraşului, şi postat apoi pe Facebook, se vede un tânăr care dă o spargere în plină zi. Individul, destul de bine îmbrăcat, a dat târcoale maşinii în care a văzut o geantă.

Vezi și

 Site-urile de socializare ne pot ajuta mai mult decât credem. Acolo, oamenii cer de multe ori ajutor sau trag semnale de alarmă. Aşa se întâmplă şi în cazul unui hoţ din Arad. Într-un filmuleţ înregistrat de camerele de supraveghere din centrul oraşului, şi postat apoi pe Facebook, se vede un tânăr care dă o spargere în plină zi. Individul, destul de bine îmbrăcat, a dat târcoale maşinii în care a văzut o geantă. După ce s-a asigurat că nu e nimeni în apropiere, bărbatul, care şi-a ascuns faţa sub cozorocul unei şepci, a spart geamul lateral al maşinii, a luat geanta şi, în câteva secunde, a şi dispărut. Acum, individul este căutat nu doar de poliţişti, ci şi de intrenauţi. Cine îl recunoaşte este rugat să anunţe la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un filmuleț, în care un bărbat dă o spargere în plin centrul orașului Arad, circulă pe internet