Antena Meniu Search
x

Un fost medic MApN din Buzău s-a aruncat de la etaj

Un fost medic MApN de 53 de ani din Buzău şi-a pus capăt zilelor de dimineaţă. Bărbatul le-a lăsat un mesaj de despărţire mamei lui şi fiului, un tânăr de 20 de ani.

Vezi și

Un fost medic MApN de 53 de ani din Buzău şi-a pus capăt zilelor de dimineaţă. Bărbatul le-a lăsat un mesaj de despărţire mamei lui şi fiului, un tânăr de 20 de ani. 

Medicul se pensionase de o lună, pe caz de boală. Ar fi suferit de depresie după ce anul trecut, înainte de Crăciun, soţia i-a murit în braţe.

După douăzeci de minute medicii tot încearcă să îi facă inima colegului lor să bată. Îşi dau seama însă că nu mai are rost. Bărbatul s-a aruncat de la etajul 9 al blocului, iar căzătura i-a fost fatală. Şi-a zdrobit trupul. Femeia care face curăţenie în bloc l-a văzut prima.

Iulian Coştiuc ar fi suferit o depresie după ce soţia lui i-a murit în braţe înainte de Crăciun, răpusă de o boală incurabilă. Bărbatul fusese medic militar în Bucureşti şi Buzău, dar de o lună se pensionase pe caz de boală. De câteva zile, era în vizită la mama lui, în Buzău, iar astăzi urma să meargă la Bucureşti pentru o consultaţie. Nu s-a mai dus. A aşteptat ca femeia să plece de acasă şi apoi a ieşit şi el. S-a dus în blocul de vizavi, la balconul ghenei şi acolo şi-a luat viaţa.

Fostul medic a lăsat un bilet în care le cere iertare mamei lui şi fiului, student în Bucureşti. Nu le explică şi de ce a ales să moară. Poliţiştii fac în continuare cercetări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un fost medic MApN din Buzău s-a aruncat de la etaj