Antena Meniu Search
x

Un ieşean a fost fugărit cu vola de amantul fostei sale soţii

Un ieşean a fost fugărit cu vola, pe şosea, de amantul fostei sale soţii. Un trecător a filmat scena incredibilă, cu un telefon mobil.

Vezi și

 Un ieşean a fost fugărit cu vola, pe şosea, de amantul fostei sale soţii. Un trecător a filmat scena incredibilă, cu un telefon mobil. Povestea din spatele imaginilor este şi mai ciudată.

Cei doi sunt rivali în dragoste. Iubirea pentru aceeaşi femeie i-a dus, de multe ori, la scandaluri şi bătăi. Nu e o simplă şicană în trafic. E omul versus maşină. Lupta viitorului, acum pe străzile din Moldova. Un bărbat este fugărit de un utilaj monstru cu dinţi de metal, în jurul unei maşini.

Dar nu e o glumă. E cât se poate de periculos. Vola a trecut ameninţător de aproape de bărbatul urmărit. Cursa ar fi putut avea un sfârşit groaznic. Dar oare cum s-a ajuns aici? Doi bărbaţi. O femeie. Fosta soţie a celui urmărit. Actuala iubită a şoferului din buldozer.

Un triunghi amoros din care au sărit multe scântei. Până la urmărirea cu vola, s-au certat, s-au ameninţat şi au ajuns la poliţie. Psihologul îi aşteaptă şi pe la el. Spiritele sunt încă foarte încinse. Goana de-a şoarecele şi excavatorul i-a adus din nou la secţie. Niciunul nu a depus însă plângere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un ieşean a fost fugărit cu vola de amantul fostei sale soţii