Antena Meniu Search
x

Un interlop din Piteşti a incendiat uşa fostei iubite

A fost panică într-un bloc din Piteşti, în această dimineaţă. Un interlop din oraş, supărat că iubita lui nu vrea să se mai întoarcă sub nicio formă la el, s-a dus şi i-a incendiat uşa de la apartament

Vezi și

A fost panică într-un bloc din Piteşti, în această dimineaţă. Un interlop din oraş, supărat că iubita lui nu vrea să se mai întoarcă sub nicio formă la el, s-a dus şi i-a incendiat uşa de la apartament.

Ar fi aflat că fosta lui iubită s-a îndrăgostit de altcineva. Deşi se despărţiseră în urmă cu câteva luni, bărbatul spera să o recucerească. Fata a plecat însă în străinătate iar individul şi-a dat seama că nu mai e cale de întoarcere. Aşa că a căutat răzbunare.

Recent, fata se întorsese din Anglia. Iar bărbatul şi-a pus planul în aplicare. De dimineaţă, în jurul orei 4, a intrat în blocul în care fosta lui iubită locuieşte cu părinţii ei şi a distrus uşa de la intrare. Vecinii au auzit nişte zgomote ciudate dar nimeni nu şi-a dat seama ce se întâmplă.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani este cunoscut în Piteşti drept interlop. Ar face parte din gruparea unui individ periculos şi a fost acuzat de mai multe ori de scandaluri şi atacuri în diverse localuri. Răzbunarea în stil mafiot pe care a vrut să i-o aplice fostei iubite a fost un eşec, însă.

Bărbatul a fost identificat la scurt timp după producerea evenimentului. Ulterior, a fost depistat de către poliţiştii secţiei doi şi dus pentru audieri.

Individul este cercetat pentru distrugere, hărţuire şi ameninţare. Acum, fosta lui iubită şi părinţii ei au cerut protecţia poliţiei de teamă că vor deveni ţinta altor atacuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un interlop din Piteşti a incendiat uşa fostei iubite