Antena Meniu Search
x

Un învăţător dintr-un sat din Botoşani acuzat că îşi loveşte elevii le spune acestora că părinţii lor nu au şcoală şi nu ştiu să scrie

Scandal la o şcoală din judeţul Botoşani! Un învăţător este acuzat de mama unei eleve că ar fi brutalizat-o de nenumărate ori. În localitate, lumea e împărţită.

Vezi și

Scandal la o şcoală din judeţul Botoşani! Un învăţător este acuzat de mama unei eleve că ar fi brutalizat-o de nenumărate ori. În localitate, lumea e împărţită. Unii cred că dascălul este nevinovat. Alţii susţin că fetiţa nu este singura pe care a agresat-o. Însă reacţia primarului este de-a dreptul şocantă. 

Prea grăbit să mai poată da răspunsuri şi vizibil iritat de intrebări. Asta a fost reacţia învăţătorul şcolii din Viişoara, Botoşani, în faţa acuzaţiilor grave. La fel de nervos ar fi întâmpinat-o şi pe mama care a venit să-i ceară explicaţii. Rodica Tănasă, mama copilului agresat: "M-a dat afară. Că eşti beţivancă, ţi-ai distrus copila, ieşi afară, nu vedeţi că e nebună, că ea nu are şcoală? Şi la copil îi spune că nu am şcoală, că nu ştiu să scriu."

Cu ochii înlăcrimaţi, femeia face afirmaţii şocante despre cel care ar trebui să-i educe copilul. Scandalul a început în primăvară, când învăţătorul ar fi lovit un alt elev. Femeia a apelat la ajutorul celor de la Protecţia Copilului, după ce a ajuns în pragul disperării. Fiica ei are nevoie de medicamente pentru a ieşi din impas. 

Copila ar fi, pur şi simplu, traumatizată: "Nu vorbea, a început să refuze mâncarea, se mai trezea noaptea şi stătea speriată. Mamă, nu mă mai duc că mă bate iar profesorul, m-a scos de umăr şi mă izbeşte de perete cu spatele." 

Conducerea şcolii s-a autosesizat şi a trimis o informare către Inspectoratul Şcolar. 

Cazul nu l-a impresionat, însă, pe primarul din Viişoara. Pentru el, povestea copilei pare desprinsă dintr-un show de divertisment. În localitate unii părinţi îi iau apărarea învăţătorului, alţii vorbesc deschis despre faptele lui. Poliţia cercetează cazul. În acelaşi timp o anchetă internă se desfăşoară la şcoală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un învăţător dintr-un sat din Botoşani acuzat că îşi loveşte elevii le spune acestora că părinţii lor nu au şcoală şi nu ştiu să scrie