Antena Meniu Search
x

Un jandarm e îngerul păzitor al unui băiețel orfan de 2 ani, crescut doar de bunicii săraci

Un jandarm a devenit eroul unui copil sărman, de nici doi ani. Băieţelul este crescut cu mari greutăţi de bunicii săi, după ce mama a murit.

Vezi și

O poveste impresionantă vine de la Constanţa. Un jandarm a devenit eroul unui copil sărman, de nici doi ani. Băieţelul este crescut cu mari greutăţi de bunicii săi, după ce mama a murit, iar tatăl l-a abandonat. Ajutat de oameni de bine, jandarmul vrea să-i ofere micuţului o copilărie din care să nu-i lipsească nimic. Iar orice sprijin este binevenit.

Un miracol s-a întâmplat în casa acestor bunici din Constanţa. Au primit un ajutor neaşteptat, în faţa căruia au izbucnit în lacrimi. 

Oamenii cresc cu sacrificii uriaşe un băiat de 1 an şi 10 luni. Copilul nepotului lor. Mama pruncului s-a prăpădit în urmă cu 6 luni, de cancer, la numai 21 de ani. De atunci, ei sunt familia băiatului. 

Jandarmul Gabriel Cufioti l-a văzut pe Andrei <16.38>pe holurile judecătoriei din Constanţa. Bunicii se interesau ce acte au nevoie pentru a-l lua în grijă. Pentru că îi era foame, omul în uniformă i-a dat sandvişul lui. Scena a fost văzută de un avocat, care a povestit totul pe facebook. Oamenii s-au mobilizat pentru a-i sprijini pe bunicii sufocaţi de datorii. 

Andrei are acum casa plină de jucării, iar bunicii nu se mai simt abandonaţi. Jandarmul Gabriel le-a promis că va face tot ce-i stă în putere ca să-i sprijine în continuare, dar este binevenit orice ajutor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un jandarm e îngerul păzitor al unui băiețel orfan de 2 ani, crescut doar de bunicii săraci