Antena Meniu Search
x

Un mecanic auto şi-a pierdut viaţa. Tocmai își reparase mașina!

Bărbatul s-a urcat la volan să facă ultimele teste înainte de a o preda proprietarei

Vezi și

Bărbatul s-a urcat la volan să facă ultimele teste înainte de a o preda proprietarei. La ieşire din Sebeş, a călcat prea tare acceleraţia şi a pierdut controlul maşinii. A ieşit de pe şosea, în câmp. În impact a fost scos prin geam şi trântit la pământ, fără suflare.

Maşina nu a mai avut stabilitate şi a ieşit de pe şosea în viteză. A ajuns la câteva zeci de metri, pe câmp. Impactul a fost violent, iar şoferul a fost aruncat prin geam, lângă autoturism.

Accidentul nu putea fi uşor observat. Din întâmplare, un şofer a oprit în zonă şi l-a găsit pe mecanic, fără puls. Conducătorul auto a fost proiectat, bănuim noi, în afara habitaclului autoturismului, fiind găsit decedat. Maşina era în service de aproape trei săptămâni, iar astăzi ar fi trebuit să ajungă reparată, la proprietară. Femeia a fost anunţată că autoturismul ei a fost distrus într-un accident. Cu puţin înainte de accident, mecanicul i-a povestit unui prieten despre maşina la care a muncit în ultima perioadă. Testul maşinii reparate a fost drumul spre moarte pentru bărbatul de 43 de ani. Mecanicul era căsătorit şi avea doi copii. Poliţia anchetează cazul, iar după necropsie, familia îl va conduce pe ultimul drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un mecanic auto şi-a pierdut viaţa. Tocmai își reparase mașina!