Antena Meniu Search
x

Un medic de familie a murit, altul e în spital, din cauza Covid-19, iar un oraș întreg din Olt a rămas fără medici

Un orășel din Olt a rămas fără medici de familie, după ce unul dintre ei a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus iar al doilea este pe un pat de spital, tot din cauza Covid-19.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.11.2020, 14:11

Un medic de familie a murit, altul e în spital, din cauza Covid-19, iar un oraș întreg din Olt a rămas fără medici
Un medic de familie a murit, altul e în spital, din cauza Covid-19, iar un oraș întreg din Olt a rămas fără medici - Zuma Press / Cecilia Fabiano via Hepta
  • Asistenta cabinetului din Potcoava se află în izolare, în timp ce și al doilea medic de familie a ajuns la spital, tot din cauza Covid-19.
  • Oraşul Potcoava din judeţul Olt are aproximativ 5.700 de locuitori.

Un medic de familie din oraşul Potcoava a murit după ce s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. Femeia în vârstă de 65 de ani a murit la un spital din Bucureşti.

Asistenta cabinetului se află în izolare, în timp ce şi al doilea medic de familie a ajuns la spital, tot din cauza Covid 19. Astfel, dispensarul din Potcoava a rămas fără cadre medicale, iar autorităţile locale au făcut demersuri pentru a obţine detaşarea de urgenţă a unui medic.

„Nu este nici un medic, avem mare nevoie. Nu are cine să facă o consultaţie, să dea o reţetă. Am înţeles că o să vină cineva, azi, mâine. Cel de al doilea medic este confirmat pozitiv, la fel asistenta acestuia”, a declarat primarul oraşului Potcoava, Manuel Enăchioaia, potrivit Mediafax.

Oraşul Potcoava din judeţul Olt are aproximativ 5.700 de locuitori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un medic de familie a murit, altul e în spital, din cauza Covid-19, iar un oraș întreg din Olt a rămas fără medici