Antena Meniu Search
x

Un medic de la Spitalul de Urgenţă Deva e acuzat că a primit șpagă de la candidaţi la Academia de Poliţie

Un medic de la Spitalul de Urgenţă Deva este acuzat că a luat mită de la nişte viitori poliţişti! Doctorul le-ar fi pretins între 60 şi 200 de lei pentru examenul radiologic, obligatoriu la admiterea în Academie.

Vezi și

Un medic de la Spitalul de Urgenţă Deva este acuzat că a luat mită de la nişte viitori poliţişti! Doctorul le-ar fi pretins între 60 şi 200 de lei pentru examenul radiologic, obligatoriu la admiterea în Academie.

Atitudinea medicului i-a uimit chiar şi pe anchetatori. Au mai întâlnit doctori care să ia mită de la pacienţi, dar niciodată de la viitori poliţişti. GINA MONICA CIBIAN, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara: "A pretins şi primit diferite sume de bani, cuprinse între 60 de lei şi 200 de lei, pentru a examina radiologic, însă a parafat fişele medicale ale candidaţilor înscrişi la examenul de admitere în poliţie fără a-i examina."

Banii pretinşi erau, aşa-zisa taxă oficială, pentru examenul radiologic necesar la înscrierea la examenul pentru recrutarea în poliţie. Nimic în neregulă până aici. GABI BERCEANU, managerul interimar al Spitalului de Urgenţă Deva: "Există tarife pentru investigaţii la cerere, dar la aceste persoane ar fi putut să li se facă investigaţii medicale la cerere, numai că procedura aleasă de medic a fost una în afara legii."

Mai exact, nu au fost examinaţi de medic şi nici nu au primit chitanţă. 16 candidaţi ar fi fost în această situaţie. GINA MONICA CIBIAN, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara: "Acele sume de bani ar fi fost remise de la mai mulţi candidaţi încrişi la examenul de admitere în poliţie din surse externe, organizat anul trecut, în perioada aprilie-mai 2016"

Unul dintre ei l-a dat pe medic pe mâna poliţiei. Doctorul Ioan Ludovic Vereş este cercetat în libertate pentru luare de mită în formă continuată şi fals intelectual şi poate profesa în continuare, până la sentinţă. Doctorul nu a dorit să comenteze acuzaţiile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un medic de la Spitalul de Urgenţă Deva e acuzat că a primit șpagă de la candidaţi la Academia de Poliţie