Antena Meniu Search
x

Un membru al clanului Cârpaci din Timişoara, îngropat în sicriu Versace

Înmormântare cu fast în rândul clanului Cârpaci din Timişoara. Cu coroane de peste trei metri înălţime şi sicriu de 12 mii de euro, de inspiraţie Davinciană

Vezi și

Înmormântare cu fast în rândul clanului Cârpaci din Timişoara. Cu coroane de peste 3 metri înălţime şi sicriu de 12 mii de euro, de inspiraţie Davinciană

N-au lipsit nici lăutarii, dar nici fanfara sau bucatele alese. Iar rudele, venite din toate colţurile lumii, aveau ţinute create în marile case de modă din lume. Clanul Cârpaci este cunoscut pentru clădirile istorice din Timişoara pe care a reuşit să pună mâna în ultimii ani.

Raposatul Nicolae, membru al clanului Cârpaci, este cel care îşi ia la revedere prin vocea lăutarului. Iar nepoţii, peste o sută, veniţi din toate colţurile lumii, îşi jelesc unchiul în ritmul muzicii. Italia, Spania, Beligia, sau Germania, sunt doar cateva din locatiile de unde au venit zeciile de rude astăzi.

Nu doar în viaţă a fost valoros bărbatul, ci şi după. Coşciugul nu este unul oarecare, ci o comandă specială.

Un sicriu din marmură albă, marca Versace, care pe margini are sculpturi şi tablouri, replică după operele lui Leonardo Da Vinci. De lângă coşciug n-au lipsit nici muzicanţii, dar nici coroanele de peste 3 metri înălţime, cărate cu camioanele.

Asta la o primă strigare. Fără a lua în considerare hainele rudelor care au fost aurite şi de firmă. Până şi eşarfele şi baticele negre purtate de femei aveau etichetele unor case celebre de modă din lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Un membru al clanului Cârpaci din Timişoara, îngropat în sicriu Versace