Antena Meniu Search
x

Un microbuz cu 17 pasageri la bord, implicat într-un grav accident rutier pe DN1

11 oameni, printre care şi un copil de trei ani şi mama lui, puteau să-şi piardă viaţa pe Drumul Naţional 1, într-un grav accident rutier

Vezi și

Cei 17 pasageri din microbuz s-au trezit buluc, unii peste alţii, după ce şoferul a tras puternic de volan. A vrut să evite o nenorocire mai mare, după ce un autoturism i-a tăiat calea. Scăpat de sub control, microbuzul a lovit un copil de trei ani, care mergea pe trotuar împreună cu mama lui. Câţiva martori au sunat imediat la 112, iar micuţul şi femeia au fost duşi de urgenţă la Spitalul Municipal din Făgăraş.

Alţi şapte oameni, sase pasageri din microbuz şi şoferul maşinii care a provocat accidentul, au ajuns cu mai multe ambulanţe la Spitalul Judeţean din Braşov. Aveau fracturi ale membrelor şi lovituri la cap, dar, din fericire, starea lor este stabilă.

Microbuzul venea din Italia şi trebuia să ajungă în zona Moldovei. Era al treilea pe care pasagerii l-au schimbat de-a lungul călătoriei, după ce alte două s-au defectat pe drum. Şoferul şi pasagerii care au scăpat cu răni superficiale au fost preluaţi de un alt microbuz. După ce şi-au văzut moartea cu ochii, însă, oamenii s-au îmbarcat cu teamă.

Din cauza accidentului, sute de şoferi au rămas blocaţi în trafic, pe Drumul National 1, timp de zeci de minute. Coada de maşini s-a întins pe o distanţă de aproape cinci kilometri, pe ambele sensuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un microbuz cu 17 pasageri la bord, implicat într-un grav accident rutier pe DN1