Antena Meniu Search
x

Un militar, erou pe stradă ca pe front

A salvat viaţa unui tânăr de 17 ani înjunghiat pe o stradă din Timişoara, dar nu se consideră erou.

Vezi și

A salvat viaţa unui tânăr de 17 ani înjunghiat pe o stradă din Timişoara, dar nu se consideră erou. Adrian Munţiu, un sergent de 31 de ani de la Batalionul 18 Infanterie Banat, spune că şi-a făcut doar datoria. Ca om şi ca militar.

Adrian se oprise în centrul oraşului pentru o cafea, când un tânăr s-a apropiat de el cu mâna lipită de piept. Fusese înjunghiat şi sângera. Şi-a aruncat hanoracul pe asfalt ca să le arate trecătorilor că e rănit şi are nevoie de ajutor. Cei mai mulţi DOAR l-au privit.

Emoţiile îl fac să ezite doar în faţa camerei de filmat. Lângă tânărul de 17 ani pe care un individ l-a înjunghiat în piept, Adrian a făcut exact ce trebuie. Cu mâna a apăsat rana băiatului, apoi l-a întins pe asfalt. L-a ţinut treaz până când a ajuns ambulanţa. Lama cuţitului îi perforase plămânul.

La 31 de ani, Adrian nu se consideră un erou. Şi-a făcut doar datoria. Ca om şi militar. Tânărul pe care l-a salvat, spotiv la un club din Timişoara, a fost operat şi se recuperează. Agresorul lui a fost trimis pentru o lună în arest. Este acuzat de tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un militar, erou pe stradă ca pe front