Antena Meniu Search
x

Și-a bătut joc de trei minore și le-a șantajat cu fotografii. Bărbatul din Buzău tocmai fusese eliberat condiționat după 11 ani

Un nou caz cutremurător zguduie România. Un monstru cu chip de om, care ne aduce aminte de cazul Caracal. De data aceasta, ororile se petrec în Buzău. Un bărbat de 52 de ani a fost reţinut ieri de poliţişti după ce ar fi violat în repetate rânduri trei minore şi le-ar fi şantajat cu publicarea fotografiilor pe reţelele sociale.

de Redactia Observator

la 08.04.2021, 11:01

Vezi și

Costel Ghiţă. Un bărbat de 52 de ani, condamnat în trecut la 15 ani de închisoare după ce a violat o minoră, care ulterior s-a sinucis. A fost eliberat condiţionat, după 11 ani, iar anchetatorii spun că s-ar fi întors la vechile metehne. Violatorul jură că de data aceasta nu e vina lui.

Ieri, la primele ore ale dimineţii, individul s-a trezit cu poliţiştii la uşă. Aceştia l-au încătuşat şi l-au dus la audieri şi au ridicat mai multe documente şi un hard disk de la el de acasă. Poliţiştii au indicii că acesta ar fi violat în repetate rânduri trei minore şi le-ar fi şantajat cu publicarea fotografiilor pe reţelele sociale. Suspectul se apără, și susține că tinerele ar fi fost. prostituate plătite.

Reținut pentru 24 de ore

Alexandru Zamfir – avocatul bărbatului acuzat: "A primit o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Este acuzat de săvârşirea mai multor infracţiuni şi cam atât pot să vă declar?.

Ane Marie Vrapciu – purtător de cuvânt IPJ Buzău: "În urma percheziţiilor, poliţiştii de Investigaţii Criminale au ridicat mai multe înscrisuri, fotografii şi medii de stocare".

Suspectul va fi dus în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Și-a bătut joc de trei minore și le-a șantajat cu fotografii. Bărbatul din Buzău tocmai fusese eliberat condiționat după 11 ani