Antena Meniu Search
x

Un muncitor a murit, după ce i-a căzut în cap un scripete

Un muncitor care lucra la reabilitarea unui bloc din Sectorul 1 a murit, marţi după-amiază, după ce i-a căzut în cap un scripete

Vezi și

Un muncitor care lucra la reabilitarea unui bloc din Sectorul 1 a murit, marţi după-amiază, după ce i-a căzut în cap un scripete

Accidentul de muncă s-a produs la bloc cu 11 niveluri aflat pe Calea Griviţei, unde, în cursul zilei de luni, a început dezafectarea schelelor folosite la anveloparea imobilului. Bărbatul s-a stins sub privirile colegilor. Era din Satu Mare şi lucra la reabilitarea termică a blocului cu 11 etaje.

Cauzele morţii bărbatului sunt încă necunoscute. Pe de o parte, sunt martori care spun că acesta s-a dezechilibrat şi-a căzut de la etajul 4 al acestui bloc, pe de altă parte, sunt martori care afirmă că acesta se afla la sol şi a fost lovit mortal de un scripete.

Echipajele SMURD n-au mai putut face nimic pentru victimă. Dar poliţia a început verificările. Împreună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă, trebuie să afle dacă muncitorul lucra cu forme legale şi dacă toate normele de siguranţă au fost respectate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un muncitor a murit, după ce i-a căzut în cap un scripete