Antena Meniu Search
x

Video Un mureşan l-a "construit" pe Moş Crăciun virtual. Cum se pot bucura copiii de o întâlnire online cu cel mai iubit bătrânel

Magia sărbătorilor nu cunoaşte limite! Astfel, odată cu era digitală, copiii se pot bucura acum de o întâlnire online... cu nimeni altul decât Moş Crăciun. Iar cel mai iubit bătrânel vine însoţit şi de elfii săi. Denumită "Cartea Mgică", povestea audio este creaţia unui mureşean pasionat de inteligenţă artificială. 

de Redactia Observator

la 27.11.2023, 09:09

Vezi și

Aşa începe călătoria magică în tărâmul Moşului de la Polul Nord: combinând tehnologia cu tradiţia. Acum... copiii pot asculta mesaje personalizate de Crăciun, iar scopul creatorilor este unul simplu.    

Kati Oros, consultantul oficial: Să creăm o experienţă pozitivă, care până acum nu era posibilă, o experienţă personalizată cu fiecare copil. 

Astfel, cu doar câteva click-uri, copiii pot avea parte de o experienţă unică, dar şi un cadou de neuitat. 

Kati: Trebuie uplodat o poză sau un desen al copilului cu numele lui. Şi în acest fel, primeşte copilul un video personalizat de la Iurghen, un elf care lucrează direct pentru Moş Crăciun. 

Mai mult, micuţul elf Jurgen ştie cine a fost cuminte, dar şi cine a fost mai năzdrăvan. Iar pentru cei care vor să ajungă pe lista copiilor cuminţi, elful vine cu mai multe trucuri.

Elful Jurgen: Să porţi şapcă dacă este frig şi să te joci mult. Ascultăţi părinţii şi iubeşte-i mult! Ştii că şi părinţii au nevoie de dragoste. 

Şi pentru că vorbim de un cadou unicat, trebuie să ştiţi că până la varianta finală, inventatorii proiectului au avut mai multe piedici. 

Valics Lehel, inventatorul proiectului: Vocea era foarte, foarte importantă. Ok, avem voci în limba engleză, nicio problemă peste tot. Însă vocea în limba română şi vocea pe care eu o vreau cu intonaţie cu tot ce dă acel feeling mă interesa. 

Iar după prima vizionare publicul a dat şi verdictul.

Turist: Într-adevăr putem aduce spiritul şi magia Crăciunului şi motivaţia pentru verişori, fraţi, surori 

Turist: Sunt superbe, ceva magic! Copiilor cred că le-ar plăcea foarte mult să primească un astfel de cadou din partea părinţilor. 

Pentru părinţii care vor ca cei mici să aibă parte de un Crăciun ca-n poveşti, trebuie să ştie că un clip personalizat poate ajunge la 89 de lei, iar un pachet magic complet se ridică la suma de 120 de lei.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Un mureşan l-a "construit" pe Moş Crăciun virtual. Cum se pot bucura copiii de o întâlnire online cu cel mai iubit bătrânel