Antena Meniu Search
x

Un nou caz de violență față de polițiști. Tatăl unui șofer, prins în trafic după o urmărire ca un filme, a agresat un om al legii în momentul în care a fost reținut

Un șofer de 17 ani și tatăl acestuia au fost reținuți de polițiștii din orașul Pantelimon, după o urmărire ca în filme.

Un șofer de 17 ani și tatăl acestuia au fost reținuți de polițiștii din orașul Pantelimon, după o urmărire ca în filme.

Potrivit informațiilor, joi, 28 decembrie, doi polițiști din cadrul Poliției Oraș Pantelimon au depistat în trafic un autoturism condus de un șofer care ar fi fost la un pas de a accidenta un grup de copii. 

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului și au efectuat mai multe semnale regulamentare de oprire, însă șoferul nu s-a conformat indicațiilor date de organele de poliție. La scurt timp, șoferul, un tânăr de 17 ani, a fost oprit și imobilizat de polițiști.

Lângă autospecială s-a prezentat și tatăl minorului, care a avut o atitudine violentă și le-a adresat injurii polițiștilor. La scurt timp, tatăl și fiul au încercat să fugă, fiind imobilizați și încătușați de polițiștii din Ilfov.

În momentul încătușării, tatăl de 43 de ani a opus rezistența și l-ar fi lovit pe unul din polițiști.

Cele două persoane implicate au fost conduse la sediul Poliției Orașului Pantelimon, fiind sesizat procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Pe numele bărbatului de 43 de ani, s-a întocmit dosar penal, fiind luată măsura preventivă a reținerii acestuia, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Un nou caz de violență față de polițiști. Tatăl unui șofer, prins în trafic după o urmărire ca un filme, a agresat un om al legii în momentul în care a fost reținut