Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un nou episod la grădinița din Constanța: Țipete și amenințări

Zeci de copii au fost bătuţi şi umiliţi de îngrijitoarele de la centru. Noi înregistrări audio demonstrează chinurile pe care le-au îndurat cei mici, luni la rând.

de Redactia Observator

la 04.06.2014 , 19:55

Zeci de copii au fost bătuţi şi umiliţi de îngrijitoarele de la centru. Noi înregistrări audio demonstrează chinurile pe care le-au îndurat cei mici, luni la rând. 

O casă a ororilor, în care copiii sunt educaţi cu palma. Târâţi pe jos, îmbrânciţi, umiliţi şi loviţi de cele care ar fi trebuit să-i îngrijească. Pusă în faţa imaginilor, directoarea centrului a venit cu o explicaţie.

Imaginile sunt din 2013, unele în noiembrie, altele în februarie. Nu e o scuză, e o acuză. Managerul recunoaşte că problemele scoase abia acum la iveală sunt vechi. Iar imaginile groazei sunt doar o mică parte dintr-un lung şir de orori.

Vezi și

Prin tratamente inumane au trecut sute de copii, luni la rând. Lacrimile lor le-au lăsat reci pe îngrijitoare. De teamă, cei mici au păstrat tăcerea, chiar şi când părinţii au simţit că li s-a întâmplat ceva.

Imaginile surprinse i-au şocat pe părinţi. Mulţi şi-au retras copiii din centru şi caută acum dreptatea în justiţie. Cele trei angajate care i-au abuzat pe copii sunt în arest la domiciliu. E singura măsură luată deocamdată. Grădiniţa neautorizată funcţionează în continuare. sub numele de centru educaţional.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Un nou episod la grădinița din Constanța: Țipete și amenințări