Antena Meniu Search
x

Un om de afaceri din Botoşani a murit după ce s-a izbit cu bicicleta de o fântână arteziană

O plimbare pe bicicletă, la ceas de seară, a fost ultima pentru un om de afaceri din Botoşani.

Vezi și

O plimbare pe bicicletă, la ceas de seară, a fost ultima pentru un om de afaceri din Botoşani. Bărbatul mergea alături de fiul lui prin oraş când s-a lovit, ca din senin, de o fântână arteziană. Căzătura i-a fost fatală.

Accidentul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere. Vă avertizăm că imaginile au un puternic impact emoţional. O stradă luminată de felinare şi doi biciclişti. Tată şi fiu. Pare o plimbare relaxată. Merg unul lângă celălalt, până când în cale le apare o fântână arteziană. Tatăl face dreapta. Fiul stânga. O bifurcaţie care îi duce pe drumuri diferite. Şi lumi diferite.

O siluetă pică, în întuneric. O ambulanţă l-a preluat în scurt timp, însă bărbatul de 46 de ani s-a stins între pereţii spitalului, din cauza unei răni puternice la cap. Fiul şi soţia omului de afaceri au mers astăzi şi au aprins lumânări în locul care le-a schimbat viaţa pentru totdeauna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un om de afaceri din Botoşani a murit după ce s-a izbit cu bicicleta de o fântână arteziană