Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL: Un oradean a castigat 60.000 de euro la pacanele

Orice om din lumea asta tine minte cu exactitate locul si momentul in care l-a lovit norocul. Pentru un oradean minunea s-a intamplat in locul in care cei mai multi pierd bani. La pacanele

Vezi și

Din mosi-stramosi, stim ca la impartirea norocului, romanii au tras paiul scurt. Asa ca norocul nu le poate veni decat in doze mici. Ba cu paharul, ba cu dopul, dar niciodata cu roaba. Teoria din strabuni a fost daramata in timp record de un oradean. “Am venit la aparate, am venit la jocuri de noroc, am venit la pariuri sportive, am venit la toate si asa s-a nimerit. Am bagat 20 de lei in aparat, am reusit dupa vreo cinci minute sa obtin premiul cel mare”, a povestit Francisc Tusa. Mai pe scurt, intalnirea cu Fortuna a inceput cu omul mai sarac cu 20 de lei si s-a incheiat cu el mai bogat cu 60.000 de euro. Cand aparatul cunoscut in popor drept pacanea s-a aprins, omul a inghetat.

Practic, si-a facut norocul cu mana lui. Cea care a dat in pacanele cu suficienta convingere incat din izvorul virtual sa tasneasca rauri de bani. Culmea, omul nici macar nu joaca de multa vreme la pacanele. Doar de vreo sase luni. Dar niciodata nu s-a intins mai mult decat i-a permis plapuma.

Pana sa se apuce de pacanele, oradeanul a jucat multa vreme la pariuri sportive. Doar ca in 10 ani nu a castigat niciodata vreo suma fabuloasa. Norocul l-a lovit chiar in ziua in care fiul lui cel mic implinea 19 ani. Un copil pe care l-a crescut mai mult singur, dupa ce sotia lui s-a stins. Dupa ce a castigat, doua nopti nu a putut sa doarma. Gandurile il tineau treaz. Visa deja ce va face cu banii.

Tocmai de aceea s-a hotarat sa-i lase pe cei doi fii ai sai sa hotarasca ce se va intampla cu banii. Momentan a luat o singura decizie. “O perioada nu mai joc, nici pariuri sportive, ca nu ma pot concentra. Nu stiu. Nu ma pot concetra. Acum am gandul altundeva, sa vad ce fac cu banii”, a spus barbatul.

Premiul i-a fost inmanat de directorul companiei care i-a adus norocul, dar si de campionul mondial la skandenberg, Ion Oncescu. Premiul a venit intr-o valiza metalica, securizata.

Acum, elecricianul de 51 de ani asteapta Pastele, pe care-l va petrece alaturi de cei doi fii ai sai. Mezinul care-i este alaturi si de fiul cel mare, care studiaza in Norvegia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » OBSERVATOR SPECIAL: Un oradean a castigat 60.000 de euro la pacanele