Antena Meniu Search
x

Un orădean a fost izbit de o mașină, pe trecerea de pietoni. Momentul impactului, surprins de camere

Un orădean a fost izbit de o mașină, luni, pe trecerea de pietoni, momentul impactului fiind surprins de camere.

Un orădean a fost izbit de o mașină, luni, pe trecerea de pietoni, momentul impactului fiind surprins de camere.

Bărbatul a fost lovit în timp ce traversa strada Iuliu Maniu, pe trecerea de pietoni, la intersecția cu bulevardul Decebal, potrivit ebihoreanul.ro.

„În timp ce conducea un autoturism, o şoferiţă de 25 de ani nu a acordat prioritate de trecere pietonilor. Astfel, a acroșat un bărbat de 43 de ani, din Oradea, care se angajase în traversarea părții carosabile în mod regulamentar, pe trecerea de pietoni, din partea dreaptă a direcției de deplasare a autoturismului”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Bihor.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui supermarket.

Victima a fost transporată la spital, cu leziuni ușoare.

"Pacientul a suferit un traumatism cranian uşor, contuzie de coloană cervicală şi de umăr drept. Nu a necesitat internare", a declarat purtătorul de cuvânt al SMURD-UPU Bihor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un orădean a fost izbit de o mașină, pe trecerea de pietoni. Momentul impactului, surprins de camere