Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un pitbull fără botniţă a sfâşiat o pisică, încurajat de stăpân

România este locul în care nimeni nu intervine şi nimeni nu îşi asumă. Un pitbull fără botniţă a sfâşiat o pisică, încurajat de cel care-l plimba în lesă.

de Redactia Observator

la 04.12.2016 , 20:02

România este locul în care nimeni nu intervine şi nimeni nu îşi asumă. Un pitbull fără botniţă a sfâşiat o pisică, încurajat de cel care-l plimba în lesă.

Scena îngrozitoare s-a întâmplat în faţa unui magazin din Galaţi. Poliţia nu a vrut să intervină, aşa că şi acum bărbatul şi câinele lui sunt liberi să facă noi victime. Deocamdată, legea nu pedepseşte aspru astfel de acte barbare. Vă avertizez, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Este explicaţia halucinantă pe care o dă Marius Chiosa, stapanul cainelui, după ce şi-a încurajat pitbullul să atace şi să sfâşie până la moarte o pisică gestantă. Iar scena a fost surprinsă de o cameră de supraveghere. Se vede cum bărbatul nu are nicio reacţie, nici măcar atunci când o vânzătoare strigă disperată după ajutor.

Vezi și

Autorităţile au închis ochii atunci când au primit sesizări pentru acest caz. Telefoanele au sunt la 112 să anunţe că un bărbat iresponsabil, cu un câine periculos, face victime. Şi nimeni nu a intervenit. Doar oamneii revoltaţi l-au pedepsit pe Marius.

Fapta bărbatului a stârnit revoltă pe reţelele de socializare. O organizaţie pentru protecţia animalelor încurajează reclamaţiile scrise către autorităţi. Omul este cunoscut în Galaţi. Oamenii îl ştiu de frică şi spun că a omorât mai multe animale.

În trecut, Marius Chiosa a atacat o vânzătoare cu foarfecele şi cu spray paralizant pentru că a refuzat să îi dea produse pe datorie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Un pitbull fără botniţă a sfâşiat o pisică, încurajat de stăpân