Antena Meniu Search
x

Curs valutar

EXPLICAȚIA neașteptată a șoferului de TIR care a spulberat azi dimineață un polițist, pe A1: "E o șosea de mare viteză". Horațiu luptă acum pentru viața sa

La 25 de ani, un poliţist din Sibiu luptă pentru viaţă la spitalul din Târgu Mureş după ce a fost izbit în plin de un tir, pe autostradă. Horaţiu abia îşi începuse tura şi ajuta un şofer care staţiona  pe banda de urgenţă, când mastodontul l-a proiectat într-un parapet. Tânărul agent a fost preluat în stare critică de un elicopter SMURD. Îşi începuse cariera în M.A.I de mai puţin de un an.

de Redactia Observator

la 11.09.2017 , 21:12

La 25 de ani, un poliţist din Sibiu luptă pentru viaţă la spitalul din Târgu Mureş după ce a fost izbit în plin de un tir, pe autostradă. Horaţiu abia îşi începuse tura şi ajuta un şofer care staţiona pe banda de urgenţă, când mastodontul l-a proiectat într-un parapet. Tânărul agent a fost preluat în stare critică de un elicopter SMURD. Îşi începuse cariera în M.A.I de mai puţin de un an.

Poliţistul Horaţiu Drăgan nu a avut timp să se ferească din calea matodontului. Şi nici nu apucat să-l vadă. Agentul de 25 de ani ajuta şoferul unei dube oprite pe banda de urgenţă. 

Şi totuşi, şoferul tirului îl învinovăţeşte. Poliţistul era pe mijlocul benzii de mers când a fost lovit în plin şi proiectat în parapetul de pe marginea autostrăzii. Şi, potrivit martorilor, maşinile staţionate nu ar fi putut fi văzute. Lipseau triunghiurile reflectorizante. 

Vezi și

"Eu eram atent că era foarte mare circulaţia pe banda cealaltă şi eu fiind maşină mare, am evitat cât am putut. Cu el n-am putut vorbi că-l durea. Avea dureri", mărturiseşte Cosmin Rus, şoferul tirului. 

Pe acelaşi subiect

"Imediat, la faţa locului, s-a deplasat o autospecială SMURD şi a fost solicitat elicopterul de la Târgu Mureş", a declarat Bianca Sabău, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Horaţiu a ajuns direct pe masa de operaţii de la spitalul din Târgu Mureş. E în stare critică.

La spital a ajuns şi tatăl tânărului agent, şi el fost poliţist. Horaţiu absolvise anul trecut Academia de Poliţie şi se angajase la Brigada Autostrăzi. A fost visul lui de-o viaţă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » EXPLICAȚIA neașteptată a șoferului de TIR care a spulberat azi dimineață un polițist, pe A1: "E o șosea de mare viteză". Horațiu luptă acum pentru viața sa