Antena Meniu Search
x

Video Un pompier din Argeș a devenit erou după ce a salvat o femeie paralizată dintr-un incendiu, înlăturând și pericolul de explozie. Totul, în ziua sa liberă

Un pompier argeşean a devenit erou în localitatea Stâlpeni. Bărbatul a intrat într-o casă în flăcări de unde a salvat o femeie paralizată de 64 de ani. Apoi a oprit curentul electric și a scos trei butelii care puteau oricând să explodeze. Totul în ziua sa liberă.

de Redactia Observator

la 15.02.2021, 09:29

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Subofițerul a trecut întâmplător prin zona în care a izbucnit focul şi a auzit strigătele de ajutor ale fratelui femeii. Cauza incendiului a fost un coș de fum deteriorat. Angajaţii ISU au reuşit să stingă flăcările după o oră.

"Sunt foarte bucuros că am putut să fac o faptă bună!", a declarat pompierul erou, după ce a reușit să protejeze, alături de câțiva cetățeni, viața unei persoane. 

Un incendiu violent a cuprins cu repeziciune acoperișul unei case din localitatea Rădești. Flăcările uriașe amenințau să se extindă la întreaga construcție în care se afla și o femeie în imposibilitatea de a se deplasa. 

Întâmplător, prin zonă a trecut plutonierul adjutant șef Savu Laurențiu, care a mobilizat cetățenii, constituind o echipă, cu care a reușit să evacueze din casa în flăcări o femeie de 64 de ani, a oprit alimentarea cu energie electrică, a scos trei butelii, înlăturând pericolul de explozie, și mai multe bunuri, oferind în același timp informații importante pentru forțele de intervenție care erau în drum spre locul evenimentului, povestesc, pe Facebook, colegii săi de la ISU Argeș.

"Laurențiu este un erou, având în portofoliu sute de vieți salvate și "n" misiuni îndeplinite cu succes. Experienta sa l-a făcut un salvator redutabil, un exemplu având chiar astăzi, când a știut cum să ia atitudine și să gestioneze situația de urgență, constituind din cetățenii aflați la fața locului un echipaj de primă intervenție. Nu în ultimul rând, îi felicităm și îi apreciem pe acești cetățeni, care astăzi au dat dovadă de curaj și spirit civic", a transmis ISU Argeș, pe Facebook. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un pompier din Argeș a devenit erou după ce a salvat o femeie paralizată dintr-un incendiu, înlăturând și pericolul de explozie. Totul, în ziua sa liberă