Antena Meniu Search
x

Un procuror și un polițist, bătuți în club

Bătaie ca-n filme cu procurori şi poliţişti în Târgu Jiu. Un agent de la poliţia locală din Rovinari şi doi procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu s-au luat la harţă cu trei indivizi într-un club.

Vezi și

Bătaie ca-n filme cu procurori şi poliţişti în Târgu Jiu. Un agent de la poliţia locală din Rovinari şi doi procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu s-au luat la harţă cu trei indivizi într-un club. 

Unul dintre procurori a primit o palmă din senin şi-apoi totul a degenerat. Agenţii de pază le-au luat apărarea procurorilor şi i-au bătut pe agresori. Poliţistul a fost cel mai grav rănit şi-a ajuns la spital.

Ora 10 şi 30 de minute. Poliţia Municipală Târgu Jiu. O ambulanţă intră în viteză în curtea interioară. În câteva minute, doi poliţişti le aduc medicilor un pacient. E Ionuţ, zis Mutu, unul dintre agresori. Fost recidivist, condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare, pentru complicitate la tâlhărie.

Tânărul de 21 de ani s-a simţit rău înainte să ajungă să dea declaraţii. În ambulanţă, medicii i-au pus o perfuzie, apoi l-au trimis la spital. Câteva zeci de minute mai târziu, individul s-a întors la parchet. Cu maşina poliţiei.

Părerile de rău nu-i vor fi, însă, de mare folos în faţa procurorilor şi-a judecătorilor. El şi prietenii lui, Liviu şi Victor, au petrecut, aseară, cu alcool într-un club din Târgu Jiu. Se vede în pozele postate pe internet. Erau la câteva mese distanţă de doi procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu şi de un poliţist din Rovinari. La un moment dat, unul dintre magistraţi 05,09 a trecut pe lângă masa celor trei prieteni şi Mutu i-ar fi dat, din senin, o palmă. Atunci, a început haosul.

Supărat că prietenul lui a fost pălmuit, poliţistul Cristian Constantin a vrut să facă dreptate. A ieşit să-i ceară socoteală lui Mutu, dar prietenii acestuia au intervenit. Agentul a fost rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, la spital.

Agenţii de pază au văzut întreaga scenă şi-au intervenit şi ei. I-au bătut pe cei trei agresori. Martorii au sunat la 112. Poliţiştii sosiţi la intervenţie au luat la audieri, iniţial, 10 oameni - pe cei doi procurori, pe şase agenţi de pază şi pe doi dintre agresori. Unul dintre ei, Victor Vasilescu, fratele unui cântăreţ de muzică populară, a reuşit să fugă. Dar fost prins cinci ore mai târziu. Şi dus tot la parchet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un procuror și un polițist, bătuți în club