Antena Meniu Search
x

Un profesor de muzică din Brăila a militat împuşcarea elevilor!

Un profesor de muzică din Brăila a dat tonul unui scandal monstru, după ce a militat pentru, atenţie, citez - "împuşcarea elevilor"

Vezi și

Un profesor de muzică din Brăila a dat tonul unui scandal monstru, după ce a militat pentru, atenţie, citez - "împuşcarea elevilor". A cerut dreptul de a veni cu pistolul la şcoală, pentru că şi elevii vor să vină cu telefoane mobile.

Pentru declaraţiile şocante, profesorul Lupu a fost luat la ţintă de şefii lui. Dar şi de părinţii elevilor, şocaţi de violenţa unei astfel de propuneri. Dascăli pregătiţi de război care, în loc de catalog, aduc o mitalieră. Aşa vede profesorul Lupu viitorul educaţiei româneşti. Profesorul de vioară simte că a cam întins coarda. Îl revoltase iniţiativa elevilor care vor să vină cu telefoanele la şcoală. Şi acum simte reculul propriilor cuvinte.

Artistul de la catedră cântă la violă. Şi dirijează un cor, din Brăila. De următoarea interpretare depinde toată cariera lui. Cu doar câţiva ani înainte de pensionare, profesorul Lupu riscă acum şi desfacerea contractului de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un profesor de muzică din Brăila a militat împuşcarea elevilor!