Antena Meniu Search
x

Un proxenet din Râmnicu Sărat şi-a ucis soţia şi cele două fiice

A aflat că îl aşteaptă luni bune de închisoare, iar vestea l-a scos din minţi. A pus mâna pe cuţit şi şi-a omorât familia.

Vezi și

 A aflat că îl aşteaptă luni bune de închisoare, iar vestea l-a scos din minţi. A pus mâna pe cuţit şi şi-a omorât familia. Soţia şi cele două fete. Copilele n-aveau nici zece ani. N-au avut nicio şansă în faţa furiei bărbatului.

Una a murit pe loc. Cealaltă a pierit în mâinile medicilor, la fel ca mama ei. N-a mai lovit cu aceeaşi sete când a fost vorba de el. În faţa poliţiştilor a ameninţat că se taie, dar a scăpat doar cu câteva răni la abdomen.

Florin Marcu. 30 de ani şi zeci de infracţiuni. Acuzat de viol şi condamnat pentru trafic de persoane. Azi, criminal. Vecinii îi ştiau de frică. Bărbatul ispăşise o parte din pedeapsa pentru trafic de persoane.

Azi, a aflat că va merge din nou la închisoare. Opt luni. Soţia l-a ameninţat că, dacă intră din nou la puşcărie, ia fetele şi pleacă. Atunci şi-a ieşit din minţi. A luat un cuţit şi le-a înjunghiat. Bunicul fetelor a fost primul care le-a găsit.

Fetiţele aveau şapte şi opt ani. N-au apucat nici să fugă din faţa tatălui furios. Una a fost răpusă pe loc de loviturile de cuţit. Cealaltă, a murit pe masa de operaţie, la spital. Mama ei nici n-a mai ajuns acolo. A pierit pe drum.

După ce şi-a omorât familia, bărbatul a fugit de acasă. Poliţiştii l-au găsit pe o stradă alăturată, când încerca să-şi pună capăt zilelor. A fost dus de urgenţă la spital, cu răni în abdomen. Medicii au cerut pentru el un elicopter SMURD, care să îl transporte la un spital din Bucureşti. Dacă va scăpa cu viaţă, îl aşteaptă mai mult de opt luni de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un proxenet din Râmnicu Sărat şi-a ucis soţia şi cele două fiice