Antena Meniu Search
x

Șoferul de TIR din HUȘI, suspectat că ar fi OMORÂT MAI MULTE FEMEI, patru doar în România! Când au fost comise crimele, nu a fost nici măcar în cercul de suspecţi!

Misterul unor crime comise în Huşi, la începutul anilor 2000, ar putea fi descifrat de o arestare făcută de poliţiştii din Germania. Anchetatorii nemţi l-au reţinut pe Cătălin Ciolpan, un român suspectat că a ucis două femei în Austria şi în Germania, şi au cerut ajutorul omologilor români.

Vezi și

Misterul unor crime comise în Huşi, la începutul anilor 2000, ar putea fi descifrat de o arestare făcută de poliţiştii din Germania. Anchetatorii nemţi l-au reţinut pe Cătălin Ciolpan, un român suspectat că a ucis două femei în Austria şi în Germania, şi au cerut ajutorul omologilor români.

Abia după percheziţii, procurorii din Vaslui au realizat că modul de operare în cele două cazuri e tras la indigo cu alte 4 crime cu autor necunoscut. Deşi atunci bărbatul nu a fost nici măcar în cercul de suspecţi, anchetatorii cred că e vorba de acelaşi ucigaş.

Mai ales că, în acea perioadă, bărbatul lucra în pădurea în care au fost descoperite cadavrele a patru femei. 

În spatele imaginii de tată de familie s-ar ascunde un monstru. Unul care, în 2014 şi în 2016, ar fi ucis cu sânge rece două femei, în două crime trase la indigo. Victimele au fost şi violate.

Iniţial, între cele două crime nu părea să existe vreo legătură. Abia după 8 luni de anchetă, indiciile strânse de anchetatorii nemţi i-au condus către principalul suspect.

Cătălin Ciolpan, un român stabilit în Germania, care lucra ca şofer la o firmă de transporturi. 

Politistii germani au pus la cap fiecare proba. Arma crimei, o bara metalică aparţinând unui camion, traseul presupusului autor pe şoselele din Germania la acel moment.

Telefonul românului localizat lângă unul dintre cadavre şi, cel mai important, o probă ADN care a confirmat prezenţa autorului lângă ambele victime.

Dar ancheta lor nu s-a oprit aici. Anchetatorii nemţi le-au cerut ajutorul poliţiştilor români, care au percheziţionat casa lui Ciolpan din Huşi.

Modul de operare al autorului a ridicat suspiciuni asupra altor patru dosare. Doar că deschise pe teritoriul României.

Dosare cu autor necunoscut ce stăteau în sertarele anchetatorilor din Vaslui. Una dintre ele pare trasă la indigo cu cele din Germania şi Austria.

E vorba de patru crime comise între 2000 şi 2004. La fel ca în cazul celor două crime din Austria şi din Germania, victimele criminalului în serie de la Huşi erau violate, şi apoi ucise. Exact în aceeaşi perioadă, Cătălin Ciolpan lucra în pădurile în care cadavrele au fost găsite. 

Deşi e zguduit de vestea că fiul lui este suspect de crimă în Germania, tatăl bărbatului vede o legătură între crimele din 2000 şi fiul său. Şi are şi o posibilă explicaţie.

Rămâne de văzut dacă după 10 ani de la ultima crimă comisă de "Monstrul din Huşi" cazurile vor fi sau nu rezolvate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Șoferul de TIR din HUȘI, suspectat că ar fi OMORÂT MAI MULTE FEMEI, patru doar în România! Când au fost comise crimele, nu a fost nici măcar în cercul de suspecţi!