Antena Meniu Search
x

Video Un român de 31 de ani, frizer în Germania, a ajuns să tundă fotbalişti de la FC Bayern. Alexandru este star şi pe Instagram

Un român stabilit din 2019 în Germania a cucerit fotbaliştii cu... foarfecele. Alexandru Giurgiu şi-a deschis propria frizerie într-un oraş liniştit din Bavaria şi acum tunde de la oameni obişnuiţi până la starurile de la FC Bayern. Rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase, iar modul de prezentare fură mereu câte un zâmbet pe reţelele sociale.

de Redactia Observator

la 14.01.2022, 18:12

Vezi și

Alexandru a decis în 2019 să-şi urmeze visul în Germania. Şi-a deschis acolo o frizerie şi, în doar câteva luni, a devenit celebru. Românul de 31 de ani este căutat şi de starurile de la FC Bayern. 

Alexandru e star chiar şi pe Instagram. Face clipuri cu fiecare client şi este urmărit de mii de oameni. Tânărul tunde de la 15 ani cu o măiestrie rar întâlnită. În 2019, a câştigat competiţia Barber Battle din Berlin. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un român de 31 de ani, frizer în Germania, a ajuns să tundă fotbalişti de la FC Bayern. Alexandru este star şi pe Instagram