Antena Meniu Search
x

Un senator ieşean a primit o ameninţare fără precedent. I-a fost săpată o groapă chiar în curte

Caz fără precedent la Iaşi. Un senator a cerut să fie păzit 24 de ore din 24 după ce vecinii săi i-au săpat o groapă în curte. Şi i-ar fi turnat ameninţări cu duiumul

Vezi și

Caz fără precedent la Iaşi. Un senator a cerut să fie păzit 24 de ore din 24 după ce vecinii săi i-au săpat o groapă în curte. Şi i-ar fi turnat ameninţări cu duiumul

De frica ameninţărilor, senatorul spune că se uită de două ori la fiecare pas pe care-l face. Deunăzi, când s-a trezit cu o groapă în faţa casei, senatorul s-a speriat de moarte. Nu doar pentru viaţa lui, ci şi pentru familia sa. Opt fraţi ar fi vinovaţi de teroarea lor.

Cei opt fraţi, copiii şi bunicii lor, în total 24 de persoane, s-au mutat acum câteva săptămâni în locuinţa senatorului. Banca i-a confiscat 80 de metri din casă din cauza unui credit neachitat.

De atunci, senatorul nu mai are somn. Metodele prin care vecinii lui ar încerca să-l determine să plece seamănă cu cele ale mafiei siciliene.

Numele lui Constantin Vandam este legat şi de un scandal petrecut în lună martie. Bărbatul a distrus cu un topor intrarea într-un service auto. Iar mesajele lui de pe site-urile de socializare sunt menite să bage în sperieţi pe oricine.

De cealaltă parte, membrii familiei acuzate susţin că senatorul nu le-a dat drepturile.

Pentru că problemele nu par să se rezolve de la sine, senatorul şi-a instalat camere de supraveghere şi a cerut pază de la stat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un senator ieşean a primit o ameninţare fără precedent. I-a fost săpată o groapă chiar în curte