Antena Meniu Search
x

Un mort si 16 raniti in urma unui accident rutier

Un mort si 16 raniti, in urma unul accident provocat din cauza nerespectarii regulilor de circulatie. Un sofer imprudent a lovit un microbuz care circula regulementar

Vezi și

Soferul microbuzului a vazut cum, din sens opus, se apropie o masina de teren. Desi a apasat pana la podea frana, nu a reusit sa evite impactul. “Vinovat de producerea accidentului se face conducatorul auto care a efectuat o manevra de depasire neregulamentara si a intrat in coliziune frontala cu microbuzul de transport persoane”, a declarat un reprezentant al IPJ Neamt.

Pentru o femeie de 55 de ani a fost ultimul drum. Alti aproape 20 de oameni au trecut pe langa moarte. Soferul microbuzului a ramas prins intre scaun si volan. “Prezinta leziuni la membrul superior drept, deci fractura de oase, la antebratul drept, luxatie de sold stang si, probabil, fractura la oasele gambei stangi”, a declarat medicul de pe ambulanta.

In total, 16 persoane au ajuns la spital. “Trei victime cu traumatism de coloana lombara si celelalte victime cu contuzii si leziuni superficiale”, a mai adaugat medicul.

O femeie cu rani care-i puneau viata in pericol a fost transportata cu elicopterul la Iasi.

Din cauza accidentului, traficul a fost blocat mai bine de doua ore, formandu-se cozi de aproximativ doi kilometric, pe ambele sensuri de mers.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Un mort si 16 raniti in urma unui accident rutier