Antena Meniu Search
x

Un sofer baut a lovit cinci autoturisme intr-o parcare din Capitala

Proprietarii mai multor masini din Capitala au avut parte de o supriza deloc placuta, in a doua zi de Paste. Un sofer a lovit cinci autoturisme, dupa ce, spune el, a fost orbit de faruri si a pierdut controlul.

Vezi și

Ce-i drept, omul avea deja privirea incetosata de la bautura. Ca sa le tina piept locatarilor din zona, dar si ca sa poata sa dea o explicatie politistilor, barbatul a chemat in ajutor un prieten.

Aparatul politistilor a indicat o valoare de 0.81 miligrame alcool pur in aerul expirat. Bauturile consumate nu l-au impiedicat pe barbat sa ia o masina de la firma unde lucreaza, fara ca cineva sa stie, si sa plece la drum. Mai mult, el avea permisul suspendat pe o perioada de cinci ani, din care trecusera numai doi.

Cu 120 de kilometri pe ora, barbatul a intrat pe o strada secundara din zona Stefan cel Mare si, dupa ce ar fi fost orbit de farurile unui alt autoturism, a tras brusc de volan. In secunda imediat urmatoare, s-a dezlantuit haosul.

In total, cinci autoturisme au fost avariate. Suparati, proprietarii au incercat sa-l traga la raspundere pe sofer, dar n-au reusit.

Soferul a fost condus de politisti la Institutul de Medicina Legala pentru recoltarea probelor biologice. El risca sa stea intre doi si sapte ani dupa gratii, pentru ca s-a urcat la volan sub influenta bauturilor alcoolice, dar si cu permisul suspendat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un sofer baut a lovit cinci autoturisme intr-o parcare din Capitala