Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un șofer din Gorj s-a răsturnat cu Loganul după ce a încercat să țină pasul cu o ambulanță (Foto)

Un șofer din Târgu-Jiu a devenit cascador fără voie după ce a lovit un cap de pod și a aterizat cu mașina pe plafon, la Turcinești. Bărbatul de 37 de ani încerca să se țină după un echipaj de ambulanță, dar a ajuns el însuși să aibă nevoie de ajutor.

de Ana Maria Ghiarasim

la 05.10.2020 , 15:21

  • Șoferul le-a spus polițiștilor că se grăbea să țină pasul cu o ambulanță în care se afla socrul lui, când a lovit un cap de pod și s-a răsturnat.
  • Bărbatul a ajuns într-un final la spital, cu răni produse în impact.

Potrivit polițiștilor, incidentul s-a petrecut  pe DJ 664 Turcinești, din direcția comunei Schela  către comuna Turcinești, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. 

De fapt, șoferul le-a spus polițiștilor că se grăbea să țină pasul cu o ambulanță în care se afla socrul lui, când a lovit un cap de pod de beton și s-a răsturnat pe marginea șoselei. 

Într-un final, bărbatul a ajuns și el la spital pentru îngrijiri medicale, urmând să îi fie recoltate probe biologice de sânge.

Articolul continuă după reclamă

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Diana Speretoiu.

Citește și:
Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Un șofer din Gorj s-a răsturnat cu Loganul după ce a încercat să țină pasul cu o ambulanță (Foto)