Antena Meniu Search
x

Viaţă distrusă pe o şosea din Timiş: un şofer a murit într-un accident violent

Un şofer şi-a pierdut viaţa într-un accident teribil, în Timiş. Pe un drum alunecos, bărbatul a pierdut controlul autoturismului şi a plonjat într-un şanţ. Trupul său, rămas blocat în maşină, a fost cu greu recuperat de pompieri.

Vezi și

Un şofer a sfârşit într-un accident teribil, în Timiş. Pe un drum alunecos, bărbatul a pierdut controlul autoturismului şi a plonjat într-un şanţ. Trupul său, rămas blocat în maşină, a fost cu greu recuperat de pompieri.

Şoferul era singur în maşină. A pierdut controlul, a spulberat o bornă kilometrică şi a plonjat cu automobilul în şanţul de pe marginea drumului.

"Am oprit, am pus farurile pe el. Am coborât, m-am uitat în cabină, am văzut un om pe partea dreaptă, am strigat la el de 2-3 ori, n-a răspuns şi am sunat la 112", povesteşte un alt şofer, martor la tragedie.

În urma impactului violent, trupul tânărului fusese aruncat pe scaunul din dreapta şi a rămas blocat acolo. Pompierii au fost nevoiţi să dezmembreze automobilul bucată cu bucată, pentru a putea ajunge la el. Cu eforturi, l-au scos din maşină, dar medicii nu l-au mai putut salva.

Anchetatorii fac cercetări pentru a stabili cauzele accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Viaţă distrusă pe o şosea din Timiş: un şofer a murit într-un accident violent