Antena Meniu Search
x

Un student s-a sinucis în Regie

Un student de 19 ani s-a sinucis, azi-noapte, în campusul Regie din capitală.Băiatul, originar din Craiova, s-a încuiat în camera de cămin, într-un moment în care colegii lui lipseau şi şi-a pus capăt zilelor

Vezi și

Un student de 19 ani s-a sinucis, azi-noapte, în campusul Regie din capitală. Băiatul, originar din Craiova, s-a încuiat în camera de cămin, într-un moment în care colegii lui lipseau şi şi-a pus capăt zilelor

Ar fi fost supărat, spun prietenii, din cauza certurilor dese cu iubita lui.

Mihai, "Sunică" aşa cum îi spuneau prietenii, îşi luase viaţa în mâini toamna trecută. Era student în anul întâi la Facultatea de Geologie şi Geofizică. Şi, aparent, era un băiat împlinit. Zâmbea în fiecare fotografie şi era sufletul tuturor petrecerilor. Ceva s-a schimbat, însă, în sufletul lui. În ultima vreme, Mihai trăia o iubire neîmpărtăşită.

Azi-noapte, tânărul a aşteptat momentul în care a rămas singur în camera de cămin şi s-a sinucis. Colegii lui l-au descoperit, spre dimineaţă. Au urcat într-un suflet până la etajul patru şi au spart uşa, dar Mihai nu mai respira.

În zorii zilei, campusul Regie din capitală s-a umplut de poliţişti şi procurori criminalişti. Vestea tragică s-a răspândit imediat în rândul prietenilor lui Mihai. Tinerii au postat mesaje şi poze pe pagina lui de socializare.

Trupul neînsufleţit al băiatului a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un student s-a sinucis în Regie