Antena Meniu Search
x

Un suspect de crimă, prins după opt ani

La 8 ani de la o crimă care a îngrozit o localitate din Prahova, anchetatorii au, în sfârşit, un suspect. E vorbat de un individ de 35 de ani care se cunoştea cu victima. Ar fi ucis-o pentru 5.000 de lei

Vezi și

La 8 ani de la o crimă care a îngrozit o localitate din Prahova, anchetatorii au, în sfârşit, un suspect. E vorbat de un individ de 35 de ani care se cunoştea cu victima. Ar fi ucis-o pentru 5.000 de lei

În tot acest timp, suspectul a fost mai mult plecat din ţară unde s-ar fi ocupat cu furturi din bancomate. Acum un prieten l-a dat pe mâna poliţiei. Suspectul a făcut greşeala să se laude la el cu crima. 

Era în aprilie 2007. Mai mulţi indivizi mascaţi au tăbărât cu un topor peste bărbat în casă. Înainte să fie ucis, omul s-a luptat cu criminalii şi a reuşit să-i smulgă unuia dintre ei cagula. Nimeni n-a ştiut cine era. Cert este că victima îl cunoştea. N-a mai apucat să-i pronunţe numele. Bărbatul locuia singur dar, în acea noapte, pe la el veniseră iubita şi mama lui.

Bătrâna şi-a pus plapuma-n cap şi n-a văzut nimic.

Din cauza spaimei, iubita n-a fost în stare să le dea anchetatorilor niciun indiciu care să-i conducă la aflarea criminalilor. Acum câţiva ani, femeia a murit şi ea iar cazul părea fără rezolvare. Până acum. Un bărbat arestat într-un alt dosar le-a povestit poliţiştilor tot ce ştia. Nu participase la crimă dar ştia un individ care se lăudase că a participat.

Individul este din comuna Brazi, judeţul Prahova. Anchetatorii au comparat ADN-ul lui cu cel găsit pe o bucată de mănuşă pierdută în gard.

Cu ocazia cefcetării la faţa locului s-a găsit un deget de mănuşă. +02.35 Telefonul victimei a fost găsit la el. De fapt, la o persoană căreia i-l vânduse. Asta se ştia de atunci din 2007 numai că nu a fost suficient să probăm că el este autorul.

Suspectul aflase de la victimă că vânduse mai multe terenuri.

Suspectul a fost arestat iar anchetatorii încearcă să afle de la el cine i-au fost complicii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Un suspect de crimă, prins după opt ani