Antena Meniu Search
x

Un tânăr a fost rănit grav după ce a fost prins între uşile unei garnituri de metrou

Au fost momente şocante la metrou în Bucureşti. Într-una din staţii, un tânăr călător a fost prins între uşile garniturii, târât şi izbit de peron.

Vezi și

Au fost momente şocante la metrou în Bucureşti. Într-una din staţii, un tânăr călător a fost prins între uşile garniturii, târât şi izbit de peron.

Băiatul a ajuns la spital şi a trecut deja prin două intervenţii chirugicale. Surse din anchetă susţin că vina ar aparţine mecanicului, care nu s-ar fi asigurat atunci când a plecat din staţie. Martorii teribilului eveniment vorbesc despre neglijenţa şefului de tren.

Martorii, sub ochii cărora s-a întâmplat accidentul, au încă imaginile întipărite în cap. N-au mai apucat să reacţioneze. Au auzit doar semnalul de pornire, iar într-o fracţiune de secundă s-au închis şi uşile.

Potrivit martorilor, tânărul a rămas cu piciorul prins de uşa trenului. A fost târât aproximativ 50 de metri, după care s-a lovit de uşa de acces în tunel, iar pe urmă a fost, practic, proiectat în cele trei monitoare de supraveghere. Incidentul a avut loc vineri, la ora 22.30, în staţia de metrou Parc Bazilescu, în sensul de mers spre Gara de Nord.

Există martori care susţin că vina îi aparţine mecanicului, care nu s-a asigurat. Pe de altă parte, reprezentanţii Metrorex spun că tânărul a forţat intrarea în metrou.

Tânărul de 26 de ani a fost transportat de urgenţă la Spitalul Elias din Capitală, unde a fost operat la gleznă. Dar a urmat şi o altă intervenţie chirurgicală. Victima avea mai multe fracturi la mâini şi la picioare.

Surse din anchetă spun că în proporţie de 99 la sută, vina aparţne mecanicului care nu s-a asigurat la plecarea din staţie. Totodată, angajatul Metrorex le-a mărturisit anchetatorilor că pur şi simplu nu l-a observat pe călător. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr a fost rănit grav după ce a fost prins între uşile unei garnituri de metrou