Antena Meniu Search
x

Un tânăr a intrat cu mașina într-o țeavă de gaze și a provocat panică într-un cartier din Câmpina

Un adolescent de 17 ani a provocat panică şi disconfort într-un cartier din Câmpina, după ce a plecat la plimbare cu o maşină de capacitate mică. Băiatul a pierdut controlul volanului, iar maşina lui a fisurat o conductă de gaze, lipită de peretele unei case.

Vezi și

 Un adolescent de 17 ani a provocat panică şi disconfort într-un cartier din Câmpina, după ce a plecat la plimbare cu o maşină de capacitate mică. Băiatul a pierdut controlul volanului, iar maşina lui a fisurat o conductă de gaze, lipită de peretele unei case. Impactul a fost urmat de flăcări violente, care s-au înălţat până la acoperişul locuinţei. Reprezentanţii companiei de gaz au intervenit târziu, iar câţiva pompierii s-au chinuit o oră să ţină incendiul sub control. Pericolul a fost eliminat într-un final, dar sute de familii rămas fără gaze şi fără curent electric aproape şapte ore.

Vâlvătaia puternică ameninţă să cuprindă întreaga casă. Pompierii încearcă să ţină focul sub control şi aşteaptă ca alimentarea cu gaze în zonă să fie oprită.

Focul arde puternic şi autorităţile ridică din umeri. Oamenii de la compania de gaz spun că nu au dreptul să oprească alimentarea în cartier.

Totul a fost provocat de un tânăr de 17 ani, care se plimba prin oraş cu o maşină de capacitate mică. La un moment dat a pierdut controlul volanului şi a lovit conducta de la marginea străzii. Din cauza accidentului, locuitorii de pe câteva străzi au rămas pe întuneric şi fără căldură.

Echipele de intervenţie au lucrat până aproape de miezul nopţii şi au remediat problema după 7 ore, când afară temperatura scăzuse la minus 12 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr a intrat cu mașina într-o țeavă de gaze și a provocat panică într-un cartier din Câmpina